Το FotoMorph είναι ένα εργαλείο animation σε φωτογραφίες με ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας. Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με απίστευτες μεταμορφώσεις. Morphing είναι μια τεχνική animation στην οποία μία εικόνα μπορεί να μετατραπεί σταδιακά σε μια άλλη. Το FotoMorph σας επιτρέπει να κάνετε απίστευτα
morphs μέσα σε λίγα λεπτά. Έχετε δει στις ταινίες και στην τηλεόραση, και τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας.Μετατρεψτε ένα φίλο σας σε μια τίγρη. Παρακολουθήστε το παιδί σας να μεγαλώνει σε έναν ενήλικο. Απελευθερώστε τη φαντασία σας με τη δύναμη της FotoMorph. Το FotoMorph έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί κινούμενες εικόνες σε πραγματικό χρόνο. Η μηχανή απόδοσης εκμεταλλεύεται επιτάχυνση υλικού, καθώς και με την παροχή ταχύτητας πηγαίνει εύκολα έως και αρκετές εκατοντάδες FPS. Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ στο κουμπάκι από κάτω.


Download FotoMorph

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.