Εμπνευστείτε από τις απεριόριστες πιθανότητες και αναπάντεχες στιγμές έκπληξης και απάτης στο The Sims 3! Τυποποίησε την εμφάνιση των Sims σας και επιλέξτε μέχρι και πέντε χαρακτηριστικά για να δημιουργήσεις μοναδικές προσωπικότητες. Με πάνω από 60 χαρακτηριστικά προσωπικότητας όπως αυτή του κλεπτομανή, του τρελού αλλά και του σατανικού, θα μπορείς να δημιουργήσεις εκατομμύρια μοναδικούς Sims!Το νέο προσανατολισμένο προς στόχους game play σου επιτρέπει να επιλέξεις ποιους μακροπρόθεσμους ή βραχυπρόθεσμους στόχους θέλεις οι Sims να ακολουθήσουν και να καθορίσεις την μοίρα τους.Δημιούργησε και τυποποίησε τις δικές σου ταινίες.
Μετά μπορείς να γίνεις μέλος της online κοινότητας The Sims 3 όπου μπορείς να επιδείξεις τις δημιουργίες σου, να αποκτήσεις δωρεάν περιεχόμενο, να μάθεις τα τελευταία νέα και πολλά άλλα.
-Δημιούργησε οποιοδήποτε Sim που μπορείς να φανταστείς και δώσε του την προσωπικότητα χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά και το Create a Sim mode. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα σατανικό καλλιτέχνη που μισεί τα παιδιά μέχρι ένα χαρισματικό κλεπτομανή. Οι πιθανότητες είναι απεριόριστες!
Το νέο και βελτιωμένο AI δίνει στους Sims σου ψυχή. Είναι εξυπνότεροι, γρηγορότεροι, πιο αληθινοί και πιο ανεξάρτητοι από ποτέ..
-Γίνε σκηνοθέτης των ταινιών Sims με το νέο και βελτιωμένο movie tool. Έχεις το set, το cast, την κάμερα, και τις δυνατότητες τυποποίησης για να πεις την ιστορία που θέλεις.
-Ο Sim τώρα έχει ένα λόγο ύπαρξης πέρα από την ικανοποίηση των βασικών του αναγκών. Με το "Lifetime Wishes" δίνει στον Sim εκπλήρωση, στόχο και την δυνατότητα να κάνουν σημαντικά κατορθώματα.
-Το The Sims 3 επιτρέπει στους Sims να κινούνται μέσα στην πόλη χωρίς κανένα περιορισμό. Το The Sims 3 σου δίνει τέτοια κινητικότητα που την αποκτούσες μόνο με τα expansion packs.

Για να κατεβάσετε την trial έκδοση του παιχνιδιού κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.