Η σύνδεση ενός υπολογιστή στο Internet τον καθιστά ευπαθή σε μια μεγάλη γκάμα απειλών. Οι hackers χρησιμοποιούν μια ποικιλία από εργαλεία για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημά σας, ενώ το κακόβουλο software θα μεταδώσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε έναν server ακόμα και στην άλλη άκρη της Γης.Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποκτήσετε τον έλεγχο της χρήσης της σύνδεσής σας είναι να εγκαταστήσετε ένα firewall και το ZoneAlarm Free αποτελεί την απόδειξη πως δεν είναι ανάγκη να πληρώσετε γι' αυτό.
Σε αντίθεση με κάποια άλλα firewall προγράμματα, το ZoneAlarm Free κερδίζει με την ευκολία εγκατάστασής του – δεν υπάρχει ανάγκη να ρυθμίσετε εκ των προτέρων το πρόγραμμα, μιας και η προστασία πρέχεται από τη στιγμή της εγκατάστασης, ενώ μπορείτε να αναπροσαρμόσετε τις επιμέρους ρυθμίσεις στην πορεία.Ο έλεγχος των εισερχόμενης και εξερχόμενης δικτυακής κίνησης επιτυγχάνεται μέσω κανόνων.Οποτεδήποτε ένα πρόγραμμα επιχειρεί να συνδεθεί στο Internet ή κάποιος άλλο υπολογιστής στον δικό σας, θα εμφανιστεί μια προειδοποίηση που θα σας ρωτάει για την αποδοχή ή το μπλοκάρισμα της σύνδεσης αυτής.Συν τω χρόνω, το ZoneAlarm Free "μαθαίνει" τον τρόπο λειτουργίας του υπολογιστή και επομένως προσφέρει καλύτερες συμβουλές σχετικά με τη δικτυακή κίνηση.Το βασικό πλεονέκτημα του firewall είναι πως δεν απαιτείται να είστε network expert για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας – όλη η διαδικασία γίνεται αυτόματα για χάρη σας.



Download Zone Alarm

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.