Το JetAudio είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό πολυμέσων. Δεν έχει μόνο να παίξει διάφορα αρχεία μουσικής, αλλά έχει επίσης άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως η εγγραφή CD μουσικής, εγγραφή των αρχείων μουσικής, μετατροπή σε άλλη λειτουργία αρχείου, κλπ. Εκτός από αυτές τις εξειδικευμένες λειτουργίες, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύστημα αποκλειστικής ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, συνδέοντας το JetAudio με το JetCast, το οποίο σας παρέχεται μαζί με το JetAudio.
Η παρούσα έκδοση δεν εκκαθαρίστηκαν μόνον ορισμένους περιορισμούς της jetAudio αλλά πρόσθεσε και νέα χαρακτηριστικά. Το JetAudio έχει βελτιωθεί στο ID3 Tag, MPC MOV και στην αναπαραγωγή m3u για να αναφέρουμε μερικά και το jetCast παρέχει στους χρήστες νέες δυνατότητες για Queue-up και το Port-forwarding. Αυτό το JetAudio Basic είναι η δωρεάν έκδοση οπότε δεν υπάρχει MP3 και MP3 Pro ενότητα κωδικοποίηση.

Download JET audio

1 σχόλιο:


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.