Με ελληνική περιγραφή θα κυκλοφορήσει το φετινό Pro Evolution Soccer 2011, όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από διάφορες πηγές. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης θα βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα στους εικονικούς αγώνες και πως η ηχογράφηση για το παιχνίδι τελείωσε κατά την περίοδο των τελευταίων ημερών.
Η τελευταία φορά που το ελληνικό κοινό είχε ευχαριστηθεί ελληνική περιγραφή ήταν σε παιχνίδι της σειράς FIFA, αλλά είναι εμφανές τα τελευταία χρόνια ότι η ΕΑ δεν καίγεται να προχωρήσει σε ανάλογες επενδύσεις. Το Pro Evolution Soccer 2010 εγκαινίασε ελληνικό menu και το φετινό παιχνίδι αναμένεται να μας εκπλήξει ακόμη περισσότερο ως προς το localization. Το μεγάλο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα υπάρχει στον τίτλο της Konami και ελληνικό πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί μόνο ως φήμη κάτι τέτοιο και κανείς δε δείχνει να το επιβεβαιώνει, ενώ το επίσημο δελτίο Τύπου που θα επιβεβαιώνει την ελληνική περιγραφή θα κάνει την εμφάνισή του μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Για τον Έλληνα παίκτη πάντως, περισσότερο θα πρέπει να μετράει το πόσο καλό είναι το παιχνίδι και όχι το αν έχει ελληνική ή αγγλική περιγραφή και αυτό ισχύει γιατί τα τελευταία χρόνια η ιαπωνική εταιρία έκανε αρκετά φάουλ εντός περιοχής...
Η κυκλοφορία του Pro Evolution Soccer 2011 έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2010 σε Xbox 360, PlayStation 3, PC, PlayStation 2, Wii και PSP.

Δείτε το Official trailer!



Click here to download Pro Evolution Soccer 2011 (1.31 GB)


PES 2011 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
  • Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  • Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
  • 1GB RAM
  • DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 or AMD ATI Radeon x1300 video card)
PES 2011 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
  • Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  • Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
  • 2GB RAM
  • DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.