Το AdobeReader είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στην ανάγνωση και εκτύπωση αρχείων σε μορφότυπο PDF, είτε μέσω της εφαρμογής ή από τον φυλλομετρητή σας.
Το εργαλείο αυτό έχει γίνει σημείο αναφοράς στο Διαδίκτυο, καθώς προκύπτει από πολλές λειτουργίες πως είναι χρήσιμο όταν πρόκειται για εργασία με διαφόρων ειδών εγγράφων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν αλλοιώνει τη δομή των αρχείων, ακόμη και αν εμφανίζονται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.
Επίσης, το AdobeReader επιτρέπει στην αναπαραγωγή Quicktime, MacromediaFlash και VM τα οποία είναι ενσωματωμένα σε άλλα αρχεία. Επιπλέον, είναι ένα τέλειο εργαλείο για να
χαρείτε ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), καθώς το μορφότυπο που αναφέρεται χρησιμοποιείται αρκετά στην ανταλλαγή υλικού αυτού του είδους.
Όλες αυτές οι λειτουργίες κάνουν το AdobeReader ένα θεμελιώδες συμπλήρωμα των υπολογιστών σήμερα.

2 σχόλια:

 1. nice blog. keep going!
  Have a look at my web site :: 2d動畫影片

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. So the time of your Menstrual cycles occur monthly. As a loving parent it is worth plenty more than 27, 28 days.  my homepage - menstrual cycle pain in lower abdomen
  Here is my web blog menstrual cycle pain in lower abdomen

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.