ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το παγκόσμιο πρότυπο για την επεξεργασία εικόνας, Adobe® Photoshop® CS5, σάς βοηθάει να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες. Επιλέξτε εύκολα και εφαρμόστε μάσκες σε περίπλοκα περιεχόμενα των εικόνων σας, όπως είναι τα μαλλιά. Αφαιρέστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας και δείτε το κενό να γεμίζει αυτόματα, σχεδόν μαγικά! Δημιουργήστε εκπληκτικές high
dynamic range (HDR) εικόνες. Ζωγραφίστε με ρεαλιστικές πινελιές και αναμίξεις χρωμάτων. Αφαιρέστε το «θόρυβο», προσθέστε κόκκο και δημιουργήστε βινιέτες, με προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία φωτογραφίας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εύκολη πρόσβαση στον πυρήνα της επεξεργαστικής ισχύος - Πάρτε μόνο τα εργαλεία που χρειάζεστε –όποτε τα χρειάζεστε ακριβώς – όταν εκτελείτε καθημερινές εργασίες επεξεργασίας εικόνας. Οι παλέτες των Adjustments και των μασκών σάς καθοδηγούν στην εφαρμογή τους με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Εξαιρετικά δημιουργικά εργαλεία - Εφαρμόστε ρεαλιστικά ζωγραφικά εφέ με τη δυνατότητα ανάμιξης χρωμάτων στον καμβά και δημιουργήστε φυσικές πινελιές. Διαχειριστείτε τις πολλαπλές λήψεις του θέματος που φωτογραφίσατε, για να δημιουργήσετε εκπληκτικής έντασης high dynamic range (HDR) εικόνες. Κινείστε, αφαιρέστε, τεντώστε παραμορφώστε οποιοδήποτε στοιχείο της εικόνας σας.
Προηγμένης τεχνολογίας φωτογραφία - Ενοποιήστε εύκολα πολλαπλές φωτογραφικές λήψεις για επεξεργασία HDR με μεγαλύτερη δύναμη, ακρίβεια, και πιστότητα από ποτέ. Μετατρέψτε έγχρωμες φωτογραφίες σε ασπρόμαυρες με νέους τρόπους. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία Dodge, Burn και Sponge που διατηρούν έξυπνα τις λεπτομέρειες του χρώματος και του τόνου.
Βιομηχανικό στάνταρντ για την επεξεργασία εικόνων raw - Απολαύστε το κορυφαίο αποτέλεσμα της επεξεργασίας RAW εικόνων με το Camera Raw 6 plug-in, που προσφέρει υποστήριξη για περισσότερα από 275 μοντέλα φωτογραφικών. μηχανών χωρίς την ανάγκη δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας (nondestructive επεξεργασία), ώστε να μπορείτε να πειραματίζεστε χωρίς να καταστρέφεται η αρχική φωτογραφία σας.
Αυτοματοποιημένα εργαλείο σύνθεσης - compositing tools - Δημιουργήστε εύκολα μια ενιαία εικόνα από μια σειρά λήψεων που έχουν διαφορετικά σημεία εστίασης, δημιουργήστε χρωματικές παραλλαγές και ελεγχόμενες σκιάσεις ομαλά και επεκτείνετε το βάθος πεδίου του φακού που χρησιμοποιήσατε. Εκμεταλλευτείτε τις ακριβείς ρυθμίσεις και την αυτόματη ευθυγράμμιση των layers .
Ενσωμάτωση με το Adobe Photoshop Lightroom® - Απολαύστε την απόλυτη συνεργασία με το λογισμικό Adobe Photoshop Lightroom (που πωλείται χωριστά), μετακινώντας εύκολα αρχεία από το Lightroom στο Photoshop CS5 για να δημιουργήσετε εικόνες HDR, πανοράματα και αρχεία Photoshop με πολλαπλά layer και αν θέλετε επεξεργαστείτε τα αρχεία σας ξανά στο Lightroom με απόλυτη ακρίβεια.
Αποδοτική Διαχείριση των Μέσων - Δείτε και διαχειριστείτε όλα σας τα αρχεία, με το Adobe Bridge CS5. Μετονομάστε τα αρχεία που θέλετε με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία (batch renaming) και επιλέξτε πανεύκολα και γρήγορα τις εικόνες με τις οποίες θα εργαστείτε, χρησιμοποιώντας το Adobe Mini Bridge που μπορείτε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Ισχυρές επιλογές εκτύπωσης - Παράγετε εκπληκτικές εκτυπώσεις σε λιγότερο χρόνο, με αυτοματοποίηση παραμέτρων, δημιουργία των προσωπικών σας ρυθμίσεων μέσω scripting, από το νέο, λειτουργικότερο μενού εκτύπωσης.
Υποστήριξη ευρείας γκάμας μορφών αρχείων - Εισαγωγή και εξαγωγή εκατοντάδων μορφών αρχείων εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των PSD, AI, PDF, NEF, CRW,TIFF, BMP, Cineon, JPEG, JPEG2000, FXG, OpenEXR, PNG και Targa καθώς και βίντεο αρχείων συμπεριλαμβανομένων των 3G, FLC, MOV, AVI, DV Stream, Image Sequence, MPEG-4, και FLV.
Επεκτασιμότητα - Προσαρμόστε το Photoshop στις ανάγκες σας και επεκτείνετε τις δυνατότητές του, με τις προσαρμοζόμενες (custom) παλέτες που αναπτύσσονται για την υλοποίηση ιδιαίτερων εργασιών, καθώς και το Adobe Photoshop Marketplace για την αγορά plug-ins τρίτων κατασκευαστών για το Adobe Photoshop, όπως επίσης και το Adobe Community Help για tips και tricks.

Δείτε μερικά βίντεο!









Για να κατεβάσετε το demo κάντε κλικ στο κουμπάκι από κάτω!

4 σχόλια:

  1. Really good job. That's exactly what I was looking for.
    my site :: 企業形象影片

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask.

    Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa?
    My blog covers a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly
    benefit from each other. If you're interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

    my web site; live fetish cam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.

    Thanks for supplying these details.

    Also visit my weblog :: lovingwolves.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Post writing is also a fun, if you be familiar with afterward you
    can write if not it is difficult to write.

    My blog post; fetish cam

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.