Όλοι σας θα έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό, όταν πάτε να προσθέσετε ένα HTML/JavaScript gadget ή ένα άλλο οποιοδήποτε gadget και widget δεν μπορείτε να το αφήσετε χωρίς τίτλο. Έτσι μετά την πρόσφατη αλλαγή της εμφάνισης του blog μου ήθελα να προσθέσω ένα gadget αλλά δεν ήθελα να φαίνεται ο τίτλος. Όταν πατούσα αποθήκευση (χωρίς να έχω γράψει τίτλο) μου έβγαζε το παρακάτω μήνυμα.


Έπειτα από πολλές προσπάθειες και δοκιμές που έκανα στο πεδίο του τίτλου βρήκα την λύση για να προσθέτω gadget χωρίς τίτλο και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας!
Το μόνο και τόσο απλό τελικά που έχετε να κάνετε όταν δεν θέλετε το gadget ή widget σαν να έχει τίτλο κάνετε το εξής. Στο κουτάκι που βάζουμε τον τίτλο, αντί για αυτόν θα βάλετε τον παρακάτω κώδικα.



Δείτε την παρακάτω εικόνα!


Έτσι θα έχετε προσθέσει gadget χωρίς τίτλο .Θυμηθείτε όμως ότι κάθε φορά που θα επεξεργάζεστε το gadget σας θα πρέπει να κάνετε την ίδια διαδικασία αν θέλετε να παραμείνει χωρίς τίτλο. Ελπίζω να σας βοήθησα!!!

2 σχόλια:

  1. Μιλάμε είσαι και ο πρώτος!!! Έψαχνα παντού και δεν μπορούσα να βρω πουθενά τρόπο να μην εμφανίζετε ο τίτλος! Έκανα κάτι προσπάθειες από τον κώδικα του temmplate, έβρισκα τα widget και έσβηναν τους τίτλους αλλά και πάλι επανερχόταν αυτόματα! Όπως και να έχει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγώ δεν το γνώριζα Θέμη. Έβαζα εναν αριθμο για να κάνω αποθήκευση. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.