Εάν η ασφάλεια του υπολογιστή σας, σας ανησυχεί, μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το Avast! HomeEdition, ένα ισχυρό και αποτελεσματικό αντιικό πρόγραμμα που σας προειδοποιεί ενάντια σε πιθανές επιθέσεις και εισβολές από βλαβερά λογισμικά.
Το πρόγραμμα αυτό κατέχει μια μεγάλη βάση δεδομένων με ιούς, worms και trojans, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι το Avast! HomeEdition θα είναι πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε είδους απειλή.
Επίσης, οι ισχυρές και εξελιγμένες μηχανές εντοπισμού του διασφαλίζουν την ακεραιότητα των αρχείων σας.
Η εφαρμογή αυτή ανακαλύπτει μολύνσεις, μη εξουσιοδοτημένες προσβάσεις, καθώς και επικίνδυνες αλλαγές στο PC σας και κάθε είδους άτυπες συμπεριφορές.
Με την εγκατάστασή του, το πρόγραμμα αυτό εκτελείτε στο παρασκήνιο καθώς εσείς εργάζεται ως συνήθως. Οποιαδήποτε ανωμαλία έρχεται άμεσα στην προσοχή σας έτσι ώστε να αποφασίσετε πως να πράξετε.
Νιώστε ασφαλείς με το Avast! HomeEdition, το δυνατό και αποτελεσματικό αντιικό το οποίο προσφέρει την ασφάλεια που αξίζει στον υπολογιστή σας.

Download Avast

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.