Κορυφαίο και πολύ δυνατό πρόγραμμα DJ κατά την γνώμη μου που θα σας ξετρελάνει.
To Virtual Dj Home είναι ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται κυρίως djs άλλα και σε απλά "ανήσυχους" χρήστες που θέλουν να ασχοληθούν με την μίξη μουσικών αρχείων.
Διαθέτει ένα πανέμορφο περιβάλλον με 2 deck (players), με πολλά φίλτρα και εφέ ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μίξη και δημιουργία μουσικών αρχείων ήχου και βίντεο ή απλά για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής.
Υποστηρίζει Ελληνικό Interface & "drag’n’drop" λειτουργία, σας παρέχει την δυνατότητα να γράψετε τα κομμάτια σας σε CD , να τα αναπαράγετε στο διαδίκτυο μέσω του υπολογιστή σας ή κάποιου ραδιοφωνικού διακομιστή ή απλά να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας (Mp3, wav, Mp4).
Η εμφάνισή του ίσως προδικάσει κάποιους ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα άλλα αν ασχοληθείτε λιγάκι θα δείτε ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση του.
Το Virtual Dj Home περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του Virtual Dj Pro, με λίγους μόνο περιορισμούς.Εάν δεν έχετε ή δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό DJ (μίξερ, πικάπ, ελεγκτής DJ ή προβολέα βίντεο), τότε το Virtual Dj Home ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας.

1 σχόλιο:

  1. What's up to every one, it's in fact a pleasаnt for mе
    to pау а quiсk vіsit this
    ωebsite, іt сontainѕ valuаble Informatiοn.
    Also visit my homepage - επιπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.