Το CCleaner είναι μια ισχυρή εφαρμογή συντήρησης και καθαρισμού για τον υπολογιστή. Οι λειτουργίες που είναι ικανό να πραγματοποιήσει κάνουν το PC να δουλεύει γρηγορότερα και με πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Η λειτουργία του προγράμματος είναι να εντοπίζει και να αφαιρεί αρχεία ή τμήματα πληροφοριών πρόσφατα χρησιμοποιημένων: cookies, αρχεία πλοήγησης, προσωρινά αρχεία και άλλα.
Επίσης, το CCleaner αδειάζει τον Κάδο Ανακύκλωσης, καθαρίζει την κρυφή μνήμη, μεταξύ άλλων λειτουργιών που επηρεάζουν την απόδοση του PC.
Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση: πρέπει απλά να επιλέξετε στην αριστερή μπάρα του προγράμματος όλα όσα θέλετε να καθαρίσετε, και μετά να ξεκινήσετε τη διαδικασία γενικής συντήρησης. Οι παραπάνω διαδικασίες πραγματοποιούνται πολύ γρήγορα και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.
Επίσης, το CCleaner παρέχεται με ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να καθαρίσει και να διορθώσει την WindowsRegistry για βέλτιστη λειτουργικότητα. Για όλα όσα αναφέρθηκαν,το κατέβασμα του προγράμματος αυτού είναι βασικό για κάθε υπολογιστή.

Download CCleaner

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.