Το Avira Antivir Virus Definition File Update (NT/2K/XP) είναι μία ενημέρωση για το πρόγραμμα κατά των ιών Avira Antivir.
Κάθε λεπτό, νέοι επιβλαβείς κώδικες εισάγονται στο Internet τους οποίους ενδέχεται να μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας και να προκαλέσετε διάφορους τύπους καταστροφή, από επιβράδυνση της επεξεργασίας μέχρι απώλεια σημαντικών δεδομένων.
Οι κωδικοί αυτοί περιλαμβάνουν λογισμικό υποκλοπής, δούρειους ίππους και σκουλήκια.
Είναι σημαντικό να έχετε ενήμερη βάση δεδομένων του αντιϊκού προγράμματος και να συμπεριλαμβάνετε τεχνικές βελτίωσης του εντοπισμού και αφανισμού των ιών.
Μπορεί να έχετε το όνομα ενός ιού στη βάση δεδομένων σας αλλά η «έκδοση» είναι καινούργια με διαφορετική τακτική μόλυνσης. Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα κατά των ιών πρέπει να είναι προετοιμασμένο για αυτές τις νέες τεχνικές.
Το Avira Antivir Virus Definition File Update (NT/2K/XP) σας βοηθά να ενημερώσετε το Avira Antivir για να μην πιαστείτε στον ύπνο.

Download Avira Antivir

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.