Το µTorrent είναι ένα νέο μέσο διαχείρισης των μεταφορτώσεων της Bit Torrent το οποίο έχει επιτύχει να χωρέσει σε πολύ λίγο χώρο άπειρες λειτουργίες, είναι ένα από τα πιο μικρά στην κατηγορία του και δεν χρειάζεται ούτε καν εγκατάσταση. Το µTorrent έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε υπολογιστές με μικρή χωρητικότητα και μνήμη, σχεδόν δεν καταναλώνει πόρους.
Το µTorrent είναι πολύ απλό, έχει μόνο ένα παράθυρο στο οποίο υποδεικνύεται το αρχείο που κατεβαίνει, ένα πλήκτρο για παύσεις και λίγες ακόμα επιλογές. Το πρόγραμμα αυτό έχει μόνο τις απαραίτητες επιλογές για να βρεις και να κατεβάσεις οποιοδήποτε τύπο αρχείων από το δίκτυο BitTorrent.
Το µTorrent διαθέτει τη δυνατότητα αναζητήσεων σε διάφορες ιστοσελίδες μηχανών αναζήτησης torrents. Συμπεριλαμβάνει το RSS με το οποίο θα είμαστε πάντα ενημερωμένοι έχοντας στη διάθεσή μας τις τελευταίες καινοτομίες των σελίδων μας έτοιμων λήψεων στο πρόγραμμα για να προστεθούν αυτόματα.

Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ στο κουμπάκι από κάτω.

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.