LIMEWIRE είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να ψάξεις αρχεία σε μορφή ΜΡ3, AVI, JPG, και TILLDE από χρήστη σε χρήστη μέσω του δικτύου Gnutella. Είναι διάσημο για την ευκολία χρήση του, είναι πολύ απλός ο τρόπος εγκατάστασης, εκτέλεσης και αναζήτησης και επιπλέον είναι συμβατό με αρκετές πλατφόρμες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του που το κάνει απαραίτητο είναι η ταχύτητα αναζήτησης, μιας και το σύστημα μαζικής μεταφοράς από πολλαπλούς κεντρικούς υπολογιστές καταφέρνει την απόκτηση αρχείων με μεγάλη ρευστότητα. Με το LIMEWIRE μπορείς να ψάξεις με καλλιτέχνη, τίτλο, είδος, κτλ. Με το LIMEWIRE μπορείς να ξεκινήσεις αναζητήσεις οποιουδήποτε τύπου αρχείο (παιχνίδια, φωτογραφίες, βίντεο, κλπ.) Ένα άλλο ενδιαφέρων χαρακτηριστικό του LIMEWIRE είναι ότι η αναζήτηση είναι χωρίς spyware και άλλα ανεπιθύμητα λογισμικά (μιας Και όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτό μας ενοχλεί). Και επιπλέον:
•Υποστήριξη για διεθνή αναζήτηση και για διεθνή ομάδες. •Μπορείτε να δείτε στο δίκτυο τα πιο πρόσφατα θέματα που σας ενδιαφέρουν
•Υποκατάστατος Εξυπηρετητής WEB για να προστατέψει την ταυτότητα σας, για ασφάλεια και απόδοση

Για να το κατεβάσετε κάντε κλικ στο κουμπάκι από κάτω.

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.