Το ePSXe είναι ένας καταπληκτικός εξομοιωτής για την κονσόλα Sony PlayStation I, συμβατό με τα περισσότερα παιχνίδια, με εξαιρετική διαχείριση των plugins, bios, κάρτες μνήμης, κ.ά.
Οι εξομοιωτές κονσόλας είναι συνήθως πολύ δύσκολοι στη ρύθμιση επειδή τα Plugins πρέπει να προσαρμοστούν στην κάρτα γραφικών, στην κάρτα ήχου, κ.λπ. Επίσης πρέπει να διαμορφώσετε τις εξόδους βίντεο και ήχου, τις μονάδες CD, DVD και πολλές άλλες παραμέτρους που οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν και συνήθως είναι δύσκολο να μάθουν.
Το ePSXe είναι ένα μαγικό εργαλείο διαμόρφωσης που καθοδηγεί βήμα-βήμα το χρήστη, προτείνοντας ποια plugins, bios, CD controllers, κ.ά είναι τα προτεινόμενα για το λειτουργικό σύστημα και το διαθέσιμο εξοπλισμό.
Το ePSXe είναι ένας από τους έγκυρους εξομοιωτές που έχουν κυκλοφορήσει. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια PlayStation απευθείας από CD, εικόνες CD ή εκτελέσιμα αρχεία PSX με μεγάλη ευκολία.

Download ePSXe

Leave a Reply


Μπερδεμένος; Γράψε ελεύθερα αυτό που θέλεις, εδώ κανένας δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει! Θα σε βοηθήσουμε!

1. Σε περίπτωση που δεν θες να δίνεις στοιχεία σου στο internet χρησιμοποίησε ψευδώνυμο ή την ανωνυμία σου ;)
2. Τα Greeklish επιτρέπονται...δες τα ως μέσω εξέλιξης!
3. Καλό θα ήταν να μην γράφεις ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία... είναι σαν να φωνάζεις.
4. Δεν σε αναγκάζει κανείς, αλλά άμα θες προσπάθησε να βοηθήσεις στις απορείς άλλων με ένα reply :) έτσι στο μέλλων θα βοηθήσει και εσένα κάποιος.